Retty Zelda Confinement Care

Send request

Typical Price

RM 90 - RM 6,160

Photos 10

Our Packages & Services

  • Prenatal Massage RM90
    1 Jam
    Bagi ibu yang kandungan sudah 16 minggu ke atas boleh buat urutan di kaki, betis, pinggang, tangan dan kepala untuk melegakan kesakitan serta merawat urat tegang / cramp di kaki.
  • Berpantang Ibu & Baby RM420 - RM6160
    Mandi herba
    Urutan bersalin dan lancar susu
    Bertunku/Tuam
    Pakaikan tapel dan pilis
    Pakai bengkung
    Rendaman Faraj (Sithz bath)
    3, 5, 7, 14, 21, 30 dan 44 hari
  • Pakej Keguguran RM399 - RM930
    Mandi herba
    Urutan pemulihan
    Bertunku/tuam
    Pakaikan tapel dan pilis
    Palai bengkung
    Rendaman Faraj (Sithz bath)
    3, 5 dan 7 hari

3Reviews for Retty Zelda Confinement Care

5
Out of 5.0

3Reviews for Retty Zelda Confinement Care

Quality of services

5.0

Professionalism

5.0

Flexibility

5.0

Value

5.0

Average response time

5.0
Lepas massage tu rasa badan rasa selesa
Michelle , sent on 08/09/2020

Lepas massage tu rasa badan rasa selesa sbb time pregnant tu badan rasa keras dan sakit tulang belakang.

Lepas massage tu rasa badan rasa selesa sbb time pregnant tu badan rasa keras dan sakit tulang belakang.

Badan rase ringan kak, urutan akak pon sedap
Wawa , sent on 01/09/2020

Badan rase ringan kak. Urutan akak pon sedap. Nt klo ade rezeki mmg lepas ni nk try spa and scrub sume tu. Bagi manjakan badan ni sikit

Badan rase ringan kak. Urutan akak pon sedap. Nt klo ade rezeki mmg lepas ni nk try spa and scrub sume tu. Bagi manjakan badan ni sikit

Terima kasih kak sangat sangat puas hati
Izzaty , sent on 10/06/2020

Best sangat. Urut paling best, bila tempat yang kita sakit akk lagi lebih kan kat part tu untuk bagi elok. 3 hari je dah elok. Terima kasih kak sangat sangat puas hati.

Best sangat. Urut paling best, bila tempat yang kita sakit akk lagi lebih kan kat part tu untuk bagi elok. 3 hari je dah elok. Terima kasih kak sangat sangat puas hati.


Retty Zelda Confinement Care

Typical price

RM 90 - RM 6,160

Contact provider

How to request for service?

  • Choose your preferred provider
  • Answer a few questions
  • Submit the request
Send request

Similar Service Providers

Urut bersalin dan urutan biasa ..pakej2 berpantang yang menarik.

Pakej berpantang dengan rawatan lengkap untuk Ibu dan Bayi. Dirawat dan dijaga bagaikan PUTERI oleh Confinement Lady kami yang sangat berpengalaman.

Penjagaan ibu berpantang menggunakan Tradisi tradisional turun temurun.

PENJAGAAN IBU BERPANTANG, PENJAGAAN BAYI DAN URUTAN BERSALIN.

Kami menyediakan perkhidmatan berpantang kepada ibu-ibu selepas bersalin.

arrow_back_ios_new
arrow_forward_ios

You May Like These

Here at Surya Yoga, we do yoga differently. We combine new and traditional knowledge to our practice creating our own personal brand of style.

Party Perfect is the ultimate party shop to get all your party needs. We have a wide selection of items for birthday parties, baby showers, bachelorette parties, engagement parties, house parties and etc

At Lemon Daisy Cakes, we believe that every important celebration deserves a very special cake! Our designs are tailored to suit each individual occasions from weddings to birthdays, baby showers etc.

We believe quality and healthy ingredients are what you are looking for when you choose a Homebaker. We do bespoke cake, cupcakes and assorted desserts.

We offer wide variety of fullmoon gift boxes, corporate gift customization, birthday door gift and many more. We aim to delivery happiness to everyone.

First Webster Certified Female Chiropractor in KL & Selangor. The WEBSTER Technique originated from the United States is a specific chiropractic sacral analysis and adjustment to correct the spinal and pelvic misalignment specifically designed for pregnant mums.

We are experienced Paediatricians and certified Lactational Consultants providing quality healthcare for children of all ages,infants to adolescence. We are passionate in helping expecting mothers and mothers to successfully breastfeed their little ones.

We are specializing in posture management. Using the well-trained freehand skill, our therapists are able to restore your beauty from head to toe and solve your physical body problems with immediate results. The whole process is guaranteed without scalpels, equipment, injections, 100% safe without side effects, and pain.

arrow_back_ios_new
arrow_forward_ios
arrow_upward