Retty Zelda Confinement Care

Send request

Typical Price

RM 90 - RM 6,160

Photo 10

Our Packages & Services

  • Prenatal Massage RM90
    1 Jam
    Bagi ibu yang kandungan sudah 16 minggu ke atas boleh buat urutan di kaki, betis, pinggang, tangan dan kepala untuk melegakan kesakitan serta merawat urat tegang / cramp di kaki.
  • Berpantang Ibu & Baby RM420 - RM6160
    Mandi herba
    Urutan bersalin dan lancar susu
    Bertunku/Tuam
    Pakaikan tapel dan pilis
    Pakai bengkung
    Rendaman Faraj (Sithz bath)
    3, 5, 7, 14, 21, 30 dan 44 hari
  • Pakej Keguguran RM399 - RM930
    Mandi herba
    Urutan pemulihan
    Bertunku/tuam
    Pakaikan tapel dan pilis
    Palai bengkung
    Rendaman Faraj (Sithz bath)
    3, 5 dan 7 hari

3Reviews for Retty Zelda Confinement Care

5
Out of 5.0

3Reviews for Retty Zelda Confinement Care

Quality of services

5.0

Professionalism

5.0

Flexibility

5.0

Value

5.0

Average response time

5.0
Lepas massage tu rasa badan rasa selesa
Michelle , sent on 08/09/2020

Lepas massage tu rasa badan rasa selesa sbb time pregnant tu badan rasa keras dan sakit tulang belakang.

Lepas massage tu rasa badan rasa selesa sbb time pregnant tu badan rasa keras dan sakit tulang belakang.

Badan rase ringan kak, urutan akak pon sedap
Wawa , sent on 01/09/2020

Badan rase ringan kak. Urutan akak pon sedap. Nt klo ade rezeki mmg lepas ni nk try spa and scrub sume tu. Bagi manjakan badan ni sikit

Badan rase ringan kak. Urutan akak pon sedap. Nt klo ade rezeki mmg lepas ni nk try spa and scrub sume tu. Bagi manjakan badan ni sikit

Terima kasih kak sangat sangat puas hati
Izzaty , sent on 10/06/2020

Best sangat. Urut paling best, bila tempat yang kita sakit akk lagi lebih kan kat part tu untuk bagi elok. 3 hari je dah elok. Terima kasih kak sangat sangat puas hati.

Best sangat. Urut paling best, bila tempat yang kita sakit akk lagi lebih kan kat part tu untuk bagi elok. 3 hari je dah elok. Terima kasih kak sangat sangat puas hati.


Retty Zelda Confinement Care

Typical price

RM 90 - RM 6,160

Contact provider

How to request for service?

  • Choose your preferred provider
  • Answer a few questions
  • Submit the request
Send request

Similar Service Providers

We at ZCB provide antenatal massage, prenatal massage ,confinement care and confinement food

Kami menyediakan khidmat penjagaan berpantang ibu dan bayi selepas bersalin.

Menyediakan pakej urutan selepas bersalin , mobile spa , home spa ,urutan perawatan kesihatan ,sauna ,rawatan pelbagai jenis rawatan facial dan lain-lain.

Confinement Care and Beauty | "Your Trusted and Prestigious Confinement & Beauty Care Partner" | Mobile Spa Straight to Your Doorstep

Confinement is not easy, but with our expertise, you are SURELY EASY.

arrow_back_ios_new
arrow_forward_ios

You May Like These

Child specialist clinic in Taman Megah PJ, offering affordable and quality healthcare for babies and children including vaccination, newborn jaundice screening. Passionate about breastfeeding, provide lactation consultation.

Every cake you find in Ashrens Pan3 is carefully hand made to perfection, with great pride taken in the preparation, baking and delivery of each product. Suitable for both children & adult.

Annisa Sentuhan Bidan Spa provides in-home traditional Malay massage that comprises Menstrual, Fertility, Incontinence Care and Postnatal Massage. 马来传统产后按摩是我们巫裔从祖辈流传下来的传统手艺,代代相传。它是马来妇女在生完小孩后,坐月子的必备护理,所以马来妇女都能迅速的回复外在与内在身材功能。

At Lemon Daisy Cakes, we believe that every important celebration deserves a very special cake! Our designs are tailored to suit each individual occasions from weddings to birthdays, baby showers etc.

We are Sweet Celsius! A Homebase Patisserie that would like to create more delicious dessert and cake that Warm your heart.
All our product also Hand make, Homemade and Freshly baked upon order! Most importantly, no Preservative added!

We offer wide variety of fullmoon gift boxes, corporate gift customization, birthday door gift and many more. We aim to delivery happiness to everyone.

按摩(撫摸)對小寶寶而言,是促使他健康成長的養份之一,就好像蛋白質和維他命同樣重要。
我们积极提倡: 1. 母婴情绪教养 2. 温柔育婴 3. 亲子按摩

We believe quality and healthy ingredients are what you are looking for when you choose a Homebaker. We do bespoke cake, cupcakes and assorted desserts.

arrow_back_ios_new
arrow_forward_ios
arrow_upward